Aandelen BT kopen

Wil je beleggen in BT aandelen? Op deze pagina kan je direct BT aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in BT. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel BT raadplegen. BT is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BT-A-L.

Actuele koers van het aandeel BT

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel BT. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in BT?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van BT? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je BT aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel BT kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over BT

BT is behalve in het eigen land Verenigd Koninkrijk ook in ons land behoorlijk actief. Het leverde bijvoorbeeld de datanetwerken aan grote zakelijke klanten in Nederland. Dat deed het toen onder de naam BT Worldwide. Later ging BT samen met de Nederlandse Spoorwegen de ondertussen ook erg bekende joint venture Telfort aan.

De aandelen van BT worden verhandeld op de beurs in Londen als BT.A. In Jan de Plessis heeft het een erkende voorzitter, zoals het hoofdkwartier gevestigd is in Londen. Bekende dochterondernemers zijn BT Sport, EE, Plusnet en Openreach.