Bumble aandelen kopen

Wil je beleggen in Bumble aandelen? Op deze pagina kan je direct Bumble aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bumble. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bumble raadplegen. Bumble is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BMBL.

Wil je actief beleggen in Bumble?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bumble? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Bumble is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Bumble.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demoaccount te openen bij Plus500:

Wil je Bumble aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bumble kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + $0,004 per transactie
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Over Bumble

Bumble is een bekende dating app die op 9 februari 2021 naar de beurs is gegaan. Steeds meer mensen daten online: een belegging in de dating applicatie Bumble kan dan ook goed uitpakken. Gebruikers kunnen Bumble bovendien ook gebruiken voor het maken van vrienden en het vinden van een baan. Hierdoor is Bumble van alle markten thuis en kan het kopen van de aandelen goed uitpakken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *