Aandelen Bunge kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Bunge aandelen? Op deze pagina kan je direct Bunge aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bunge. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bunge raadplegen. Bunge is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BG.

Waar kan je Bunge aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bunge kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Bunge?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bunge. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bunge?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bunge? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Bunge

Bunge is een bekende Amerikaanse multinational met name actief in de voedingsmiddelenindustrie. Voorts is het een groothandel in voedingsmiddelen en meststoffen. Bunge is in plus veertig landen actief. De aandelen worden verhandeld op de New York Stock Exchange als BG. 

Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in  White Plains in New York. Oprichter van Bunge is Johann P.G, Bunge. Bekende dochteronderneming van Bunge is ook Bunge North America. Bunge is een van het ABCD-bedrijven kwartet, onder meer met Archer Daniels Midland, Cargill, Louis Dreyfus Company.

aandeel bunge kopen