Aandelen Bunzl kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Bunzl aandelen? Op deze pagina kan je direct Bunzl aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bunzl. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bunzl raadplegen. Bunzl is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BNZ-L.

Waar kan je Bunzl aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bunzl kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Bunzl?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bunzl. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bunzl?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bunzl? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Bunzl is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Bunzl.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Bunzl

Sterke punten:

  • Wereldwijde aanwezigheid: Bunzl heeft een sterke aanwezigheid in verschillende delen van de wereld en kan profiteren van de groeiende vraag naar verpakkingsoplossingen.
  • Diversificatie: Het bedrijf heeft een diverse klantenbasis en biedt een breed scala aan producten en diensten, waaronder verpakkingsmateriaal, hygiëneproducten en veiligheidsuitrusting.
  • Efficiëntie: Bunzl is gericht op het leveren van hoogwaardige producten en diensten tegen een concurrerende prijs, waardoor het bedrijf zijn marges kan verbeteren en de winstgevendheid kan vergroten.

Zwakke punten:

  • Afhankelijkheid van grote klanten: Bunzl is sterk afhankelijk van enkele grote klanten en het verlies van een van deze klanten kan een aanzienlijke impact hebben op de financiële prestaties van het bedrijf.
  • Concurrentie: Bunzl heeft te maken met toenemende concurrentie in de markt, wat kan leiden tot prijsdruk en lagere marges.
  • Valutakoersrisico: Het bedrijf heeft te maken met valutakoersrisico vanwege zijn wereldwijde aanwezigheid en de fluctuaties in wisselkoersen kunnen de winstgevendheid beïnvloeden.

Over Bunzl

Bunzl is een familiebedrijf dat zich richt op distributie en outsourcing. Het bedrijf is met de hoofdzetel gevestigd in de Engelse hoofdstad Londen en werd al in 1854 opgericht. De aandelen worden verhandeld als BNZL op de London Stock Exchange. Het is eveneens een FTSE 100 component.

In de geschiedenis van het bedrijf werd verschillende keren geswitcht van activiteit. Het bedrijf begon was ooit fourniturenzaak en deed later ook een periode lang in sigarettenfilters. Nu richt het zich volledig op distributie. De onderneming ging al in 1957 naar de beurs.

aandeel bunzl kopen

Wel of niet aandelen Bunzl kopen?

Als je overweegt om te investeren in aandelen, kan Bunzl een interessante optie zijn om te overwegen. Het bedrijf is wereldwijd actief en biedt een breed scala aan producten en diensten, waaronder verpakkingsmateriaal, hygiëneproducten en veiligheidsuitrusting. Maar voordat je besluit om aandelen Bunzl te kopen, is het belangrijk om de sterke en zwakke punten van het bedrijf te kennen.

Een van de sterke punten van Bunzl is de wereldwijde aanwezigheid en de diversificatie van het klantenbestand en de producten en diensten. Het bedrijf is gericht op efficiëntie en biedt hoogwaardige producten en diensten tegen concurrerende prijzen, wat de winstgevendheid ten goede komt.

Aan de andere kant heeft Bunzl te maken met uitdagingen, zoals afhankelijkheid van enkele grote klanten, toenemende concurrentie en valutakoersrisico’s. Dit kan een impact hebben op de financiële prestaties van het bedrijf en op de aandelenkoers.

Kortom, als je op zoek bent naar een bedrijf met wereldwijde aanwezigheid en een diverse klantenbasis, kan Bunzl een interessante optie zijn om te overwegen. Het is echter belangrijk om de sterke en zwakke punten van het bedrijf zorgvuldig te overwegen voordat je besluit om aandelen te kopen.