Aandelen Bunzl kopen

Wil je beleggen in Bunzl aandelen? Op deze pagina kan je direct Bunzl aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bunzl. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bunzl raadplegen. Bunzl is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BNZ-L.

Waar kan je Bunzl aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bunzl kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Bunzl?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bunzl. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bunzl?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bunzl? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Bunzl is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Bunzl.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Bunzl

Bunzl is een familiebedrijf dat zich richt op distributie en outsourcing. Het bedrijf is met de hoofdzetel gevestigd in de Engelse hoofdstad Londen en werd al in 1854 opgericht. De aandelen worden verhandeld als BNZL op de London Stock Exchange. Het is eveneens een FTSE 100 component.
In de geschiedenis van het bedrijf werd verschillende keren geswitcht van activiteit. Het bedrijf begon was ooit fourniturenzaak en deed later ook een periode lang in sigarettenfilters. Nu richt het zich volledig op distributie. De onderneming ging al in 1957 naar de beurs.