Aandelen Burberry kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Burberry aandelen? Op deze pagina kan je direct Burberry aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Burberry. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Burberry raadplegen. Burberry is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BRBY-L.

Waar kan je Burberry aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Burberry kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Burberry?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Burberry. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Burberry?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Burberry? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Burberry is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Burberry.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Burberry

Sterke punten:

  • Bekend en populair merk: Burberry heeft een lange geschiedenis en heeft een trouwe klantenkring opgebouwd.
  • Sterke online aanwezigheid: Het bedrijf investeert in digitale technologieën en heeft een sterke online aanwezigheid.
  • Duurzaamheidsinitiatieven: Burberry investeert in duurzaamheidsinitiatieven en heeft als doel om tegen 2022 100% duurzame katoen te gebruiken.

Zwakke punten:

  • Concurrentie in de modewereld: De modewereld is zeer competitief en het kan moeilijk zijn om op te vallen tussen andere merken.
  • Gevoeligheid voor economische schommelingen: De vraag naar luxe goederen kan afnemen tijdens economisch moeilijke tijden.

Over Burberry

Burberry is een wereldwijd bekend bedrijf dat met name doet in kleding en accessoires. Bovendien beschikt het over een al even bekende en geliefde eigen geurlijn en heeft het franchisewinkels in heel de wereld, waaronder ook in Rusland, China en Amerika. De aandelen van het bedrijf worden op de London Stock Exchange als BRBY verhandeld. Oprichter van de succesvolle onderneming is Thomas Burberry.

Burberry werd in 1856 opgericht in Basingstoke, hoofdkwartier van de onderneming is Londen. Burberry kreeg van zowel koningin Elizabeth als van prins Charles de Koninklijke status.

aandeel burberry kopen

Wel of niet aandelen Burberry kopen?

Als je overweegt om aandelen te kopen van Burberry, dan is het belangrijk om te weten wat de sterke en zwakke punten van het bedrijf zijn.

Een van de sterke punten van Burberry is dat het een bekend en populair merk is in de modewereld. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis en heeft een trouwe klantenkring opgebouwd. Bovendien heeft Burberry een sterke online aanwezigheid en investeert het in duurzaamheidsinitiatieven.

Maar er zijn ook enkele zwakke punten om rekening mee te houden. Zo is de modewereld zeer competitief en kan het moeilijk zijn om op te vallen tussen de andere merken. Bovendien kan de vraag naar luxe goederen afnemen tijdens economisch moeilijke tijden.

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van aandelen van Burberry, is het belangrijk om te onderzoeken hoe het bedrijf presteert op de lange termijn en hoe het omgaat met uitdagingen in de industrie. Als je vertrouwen hebt in het merk en de groeimogelijkheden van het bedrijf, kan het een goede investering zijn. Echter, als je meer zekerheid wilt, is het verstandig om te overwegen om te investeren in minder risicovolle opties.