Aandelen Burberry kopen

Wil je beleggen in Burberry aandelen? Op deze pagina kan je direct Burberry aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Burberry. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Burberry raadplegen. Burberry is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BRBY-L.

Actuele koers van het aandeel Burberry

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Burberry. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Burberry?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Burberry? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:
  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.
Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Burberry aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Burberry kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over Burberry

Burberry is een wereldwijd bekend bedrijf dat met name doet in kleding en accessoires. Bovendien beschikt het over een al even bekende en geliefde eigen geurlijn en heeft het franchisewinkels in heel de wereld, waaronder ook in Rusland, China en Amerika. De aandelen van het bedrijf worden op de London Stock Exchange als BRBY verhandeld. Oprichter van de succesvolle onderneming is Thomas Burberry. Burberry werd in 1856 opgericht in Basingstoke, hoofdkwartier van de onderneming is Londen. Burberry kreeg van zowel koningin Elizabeth als van prins Charles de Koninklijke status.