Aandelen Bureau Veritas kopen

Wil je beleggen in Bureau Veritas aandelen? Op deze pagina kan je direct Bureau Veritas aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Bureau Veritas. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Bureau Veritas raadplegen. Bureau Veritas is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BVI.PA.

Waar kan je Bureau Veritas aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Bureau Veritas kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Bureau Veritas?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Bureau Veritas. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Bureau Veritas?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Bureau Veritas? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Bureau Veritas is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Bureau Veritas.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Bureau Veritas

Bureau Veritas werd in 1828 opgericht in Antwerpen. Snel na de oprichting werd echter al verhuisd naar Parijs en daar is het hoofdkwartier nog steeds gevestigd. Bureau Veritas houdt zich vooral bezig met  inspecteren, certificeren, testen en trainen. De aandelen worden in elk geval verhandeld als BVO op Euronext in Parijs.
 
Maxxam Analytics International Corporation geldt als een van de meest bekende dochters van Bureau Veritas. Vorname onderwerpen waar de ondeneming zich vooral op richt zijn vastgoed, infrastructuur, energie en processen, fabrieksindustrie, telecommunicatie, vervoer en logistiek en scheepvaart alsmede gezondheid.