Aandelen Burlington kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Burlington aandelen? Op deze pagina kan je direct Burlington aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Burlington. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Burlington raadplegen. Burlington is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BURL.

Waar kan je Burlington aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Burlington kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Burlington?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Burlington. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Burlington?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Burlington? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Burlington

Sterke punten Burlington

 • Gevestigde merknaam: Burlington heeft een gevestigde merknaam en een lange geschiedenis in de detailhandelssector, wat kan bijdragen aan het opbouwen van vertrouwen bij consumenten.
 • Divers assortiment: Het bedrijf biedt een divers assortiment aan producten, waaronder kleding, accessoires en huishoudelijke artikelen, wat kan zorgen voor brede klantenkring en inkomstenstroom.
 • Gunstige prijsstelling: Burlington staat bekend om zijn scherp geprijsde producten, wat aantrekkelijk kan zijn voor prijsbewuste consumenten.
 • Winkellocaties: Het bedrijf heeft winkellocaties op strategische plaatsen, waaronder in winkelcentra en outletcentra, waardoor het kan profiteren van het verkeer van potentiële klanten.
 • Online aanwezigheid: Burlington heeft ook een online winkelplatform, wat de mogelijkheid biedt om klanten te bereiken die liever online winkelen.

Zwakke punten Burlington

 • Concurrentie in de detailhandelssector: Burlington opereert in een competitieve markt, waar grote spelers en andere retailers strijden om klanten en marktaandeel.
 • Gevoeligheid voor economische omstandigheden: De detailhandelssector kan worden beïnvloed door economische schommelingen, aangezien consumenten mogelijk hun uitgaven verminderen tijdens een economische neergang.
 • Afhankelijkheid van leveranciers: Burlington is afhankelijk van een netwerk van leveranciers om zijn producten te leveren, wat logistieke uitdagingen met zich mee kan brengen en de leveringsketen kan beïnvloeden.
 • Operationele kosten en marges: Het beheer van operationele kosten en het handhaven van gezonde winstmarges kunnen uitdagingen zijn in de detailhandelssector, waar kostenbeheersing van cruciaal belang is.
 • Veranderend consumentengedrag: Het consumentengedrag evolueert voortdurend, met de groei van e-commerce en veranderende voorkeuren van consumenten, wat aanpassingsvermogen vereist van Burlington.

Over Burlington

Burlington was voorheen Burlington Coat Factory en is een Amerikaanse detailhandelaar die off-price warenhuizen in het bezit heeft. Burlington heeft momenteel 631 winkels in veertig staten in Amerika en ook in Puerto Rico. Het hoofdkantoor van Burlington vind je in de Burlington Township in de staat New Jersey. Het is een divisie van Burlington Coat Factory Warehouse.

De aandelen van Burlington worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als BURL. De onderneming werd overigens in 1971 opgericht en mag zich ondertussen een Russell 1000 component noemen. Burlington werd in 2007 overgenomen door Bain Capital en liet zich in 2015 weer op de beurs zien. Burlington geldt als de derde grootste off-price retailer van Amerika.

Burlington

Wel of niet aandelen Burlington kopen?

Je hebt wellicht gehoord van Burlington, een bekend merk in de detailhandelssector. Maar is het een slimme zet om aandelen van Burlington te kopen? Laten we de voor- en nadelen eens bekijken.

Een groot voordeel van Burlington is de populariteit van het merk. Ze bieden een breed scala aan producten, waaronder kleding, schoenen en woonaccessoires, tegen betaalbare prijzen. Dit heeft bijgedragen aan hun groeiende klantenbestand en loyaliteit.

Daarnaast heeft Burlington een solide financiële positie en is het bedrijf goed gepositioneerd in de markt. Ze hebben een uitgebreid netwerk van winkels en profiteren van de groeiende vraag naar betaalbare en trendy producten.

Aan de andere kant is de detailhandelssector concurrentie-intensief en gevoelig voor economische schommelingen. Burlington kan te maken krijgen met uitdagingen zoals veranderende consumentenvoorkeuren en toenemende online concurrentie.

Het is belangrijk om te onthouden dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt en dat de prestaties van een bedrijf kunnen variëren. Voordat je besluit aandelen van Burlington te kopen, is het verstandig om grondig onderzoek te doen en advies in te winnen bij een financieel adviseur.

Kortom, het kopen van aandelen Burlington kan aantrekkelijk zijn vanwege de populariteit van het merk en de solide financiële positie. Echter, houd rekening met de concurrentie in de detailhandelssector en economische factoren. Maak een weloverwogen beslissing na zorgvuldige overweging en onderzoek.