Aandelen Burlington kopen

Wil je beleggen in Burlington aandelen? Op deze pagina kan je direct Burlington aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Burlington. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Burlington raadplegen. Burlington is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BURL.

Waar kan je Burlington aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Burlington kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Burlington?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Burlington. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Burlington?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Burlington? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Burlington

Burlington was voorheen Burlington Coat Factory en is een Amerikaanse detailhandelaar die off-price warenhuizen in het bezit heeft. Burlington heeft momenteel 631 winkels in veertig staten in Amerika en ook in Puerto Rico. Het hoofdkantoor van Burlington vind je in de Burlington Township in de staat New Jersey. Het is een divisie van Burlington Coat Factory Warehouse.
De aandelen van Burlington worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als BURL. De onderneming werd overigens in 1971 opgericht en mag zich ondertussen een Russell 1000 component noemen. Burlington werd in 2007 overgenomen door Bain Capital en liet zich in 2015 weer op de beurs zien. Burlington geldt als de derde grootste off-price retailer van Amerika.