Aandelen Buzzi Unicem kopen

Wil je beleggen in Buzzi Unicem aandelen? Op deze pagina kan je direct Buzzi Unicem aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Buzzi Unicem. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Buzzi Unicem raadplegen. Buzzi Unicem is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BZU-I.

Waar kan je Buzzi Unicem aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Buzzi Unicem kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Buzzi Unicem?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Buzzi Unicem. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Buzzi Unicem?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Buzzi Unicem? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Buzzi Unicem is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Buzzi Unicem.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Buzzi Unicem

Buzzi Unicem is een Italiaans bedrijf, dat de aandelen openbaar verhandeld op de Borsa Italia. De onderneming houdt zich specifiek bezig met cement en wat men noemt stortklaar beton en bouwaggregaten, dat het zelf produceert.
Het hoofdkantoor is gevestigd in de stad Casale Monferrato. Deze stad wordt ook wel de cementhoofdstad van Italië genoemd. Op de Borsa Italiana worden de aandelen verhandeld onder de aanduiding BZU. Giovanni Agnelli is de oprichter van het bedrijf, iets dat hij in 1999 deed. Dyckerhoff is een bekende dochteronderneming van Buzz Unicem.