Aandelen BYD kopen

Wil je beleggen in BYD aandelen? Op deze pagina kan je direct BYD aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in BYD. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel BYD raadplegen. BYD is een aandeel uit China. Het aandeel wordt verhandeld in Renminbi aan de Shanghai Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 1211.HK.

Waar kan je BYD aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel BYD kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
Gratis trackers voor China
0,2% met CHN 50,00 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel BYD?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel BYD. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in BYD?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van BYD? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in BYD is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in BYD.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over BYD

BYD is een bekende Chinese autofabrikant. Het heeft de hoofdvestiging in Shenzhen. BYD werd in 2008 opgericht als een onderdeel van de BYD Company Ltd. Het bedrijf is bekend om de slogan ‘ Build Your Dreams’.  BYD zet jaarlijks meer dan een half miljoen auto’s af.
Daarmee is het de op twee na grootste onafhankelijke producent van auto’s. BYD geniet ook bekendheid om de nikkel-cadmium batterijen, waarvan het liefst 65 procent van de wereldproductie voor rekening neemt  Het bedrijf tekent eveneens voor 30 procent van de totale  wereldproductie van lithium-ion batterijen.