Aandelen C.H. Robinson kopen

Wil je beleggen in C.H. Robinson aandelen? Op deze pagina kan je direct C.H. Robinson aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in C.H. Robinson. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel C.H. Robinson raadplegen. C.H. Robinson is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CHRW.

Waar kan je C.H. Robinson aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel C.H. Robinson kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel C.H. Robinson?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel C.H. Robinson. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in C.H. Robinson?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van C.H. Robinson? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over C.H. Robinson

C.H. Robinson biedt met name transportdiensten en logistieke oplossingen en doet dat wereldwijd. C.H. Robinson mag zich een Fortune 500 bedrijf noemen dat onder meer vrachtwagentransport, transportmanagement en warehousing aanbiedt.
C.H. Robinson is specialist op het gebied van vrachtwagenladingen, luchtvracht en zee transport en staat als CHRW genoteerd aan de Nasdaq. Het hoofdkwartier van deze onderneming is gevestigd in Eden Prairie in Minnesota. In Freightquote en Robinson Fresh heeft het de twee bekendste dochterondernemingen. C.H. Robinson viert de activiteiten wereldwijd uit en is ook als makelaar in transport inzetbaar.