Aandelen Cairn Energy kopen

Wil je beleggen in Cairn Energy aandelen? Op deze pagina kan je direct Cairn Energy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Cairn Energy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Cairn Energy raadplegen. Cairn Energy is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CNE-L.

Actuele koers van het aandeel Cairn Energy

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Cairn Energy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Cairn Energy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Cairn Energy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:
  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.
Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Cairn Energy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Cairn Energy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over Cairn Energy

Cairn Energy is een toonaangevend onafhankelijk olie- en gasbedrijf. De onderneming is genoteerd aan de London Stock Exchange waar de aandelen als CNE verhandeld worden. In Edinburgh staat het hoofdkantoor van de onderneming. Cairn Energy heeft olie en gasreserves op diverse locaties over heel de wereld ontwikkeld. Bekende oprichter van het bedrijf is Bill Gammell, hij deed dat in 1981. Gammell maakte tot dat moment furore als bekende rugbyspeler. Hij richtte het bedrijf samen met zijn vader en zijn broers op overigens. Bekende dochteronderneming van het bedrijf is Capricorn Energy Limited.