Aandelen Caixabank kopen

Wil je beleggen in Caixabank aandelen? Op deze pagina kan je direct Caixabank aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Caixabank. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Caixabank raadplegen. Caixabank is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CABK.E.

Waar kan je Caixabank aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Caixabank kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Caixabank?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Caixabank. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Caixabank?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Caixabank? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Caixabank is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Caixabank.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Caixabank

De Caixabank stond voorheen bekend als Criteria Caixa Corp en is een Spaanse financiële dienstverlener. Eigenaar is Criteria Caixa dat veertig procent van de belangen heeft. De Caixabank houdt domicilie in Valencia en in Barcelona. Het geldt ondertussen als de op 2 na grootste kredietverstrekker van Spanje wat betreft de marktwaarde. Het moet alleen de Banco Santander en de BBVA voor zich dulden.
Aandelen van de Caixabank worden verhandeld als CABK op de beurs in Madrid. Moederbedrijf is overigens Criteria Caixa. De Caixabank werd in 2011 gesticht en het heeft in Grupo Agbar een bekende dochteronderneming.