Aandelen Cal Maine Foods kopen

Wil je beleggen in Cal Maine Foods aandelen? Op deze pagina kan je direct Cal Maine Foods aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Cal Maine Foods. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Cal Maine Foods raadplegen. Cal Maine Foods is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CALM.

Waar kan je Cal Maine Foods aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Cal Maine Foods kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Cal Maine Foods?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Cal Maine Foods. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Cal Maine Foods?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Cal Maine Foods? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Cal Maine Foods

Sterke punten Cal Maine Foods

 • Marktleider in eierproductie: Cal Maine Foods is een marktleider in de eierproductie en heeft een aanzienlijk marktaandeel in de Verenigde Staten. Ze hebben een sterke positie in de industrie en profiteren van de groeiende vraag naar eieren.
 • Verticale integratie: Het bedrijf heeft een geïntegreerde bedrijfsstructuur, waarbij ze betrokken zijn bij alle aspecten van de eierproductie, van het fokken van kippen tot de distributie van eieren. Dit zorgt voor operationele efficiëntie en controle over de kwaliteit.
 • Stabiele vraag naar eieren: Eieren zijn een essentieel onderdeel van het dieet van veel consumenten en hebben een stabiele vraag. Cal Maine Foods profiteert van de vraagstabiliteit en kan een consistente inkomstenstroom genereren.
 • Financiële stabiliteit: Het bedrijf heeft een solide financiële basis en heeft in het verleden consistente winstgevendheid aangetoond. Dit geeft vertrouwen aan investeerders en kan bijdragen aan de langetermijngroei.

Zwakke punten Cal Maine Foods

 • Gevoeligheid voor grondstofprijzen: Cal Maine Foods is gevoelig voor schommelingen in de prijzen van voer en andere grondstoffen die nodig zijn voor de productie van eieren. Veranderingen in grondstofprijzen kunnen van invloed zijn op de winstgevendheid.
 • Regelgevingsrisico’s: De voedselindustrie is onderhevig aan strenge regelgeving en nalevingsnormen. Cal Maine Foods moet voldoen aan voedselveiligheidsvoorschriften en andere wettelijke vereisten, wat extra kosten en uitdagingen met zich mee kan brengen.
 • Concurrentie: De eierindustrie is competitief, met andere grote spelers die actief zijn op de markt. Cal Maine Foods staat voor uitdagingen om zich te onderscheiden en marktaandeel te behouden in deze concurrerende omgeving.
 • Consumentenvoorkeuren: Veranderingen in de consumentenvoorkeuren, zoals de opkomst van alternatieve eiwitbronnen, kunnen invloed hebben op de vraag naar eieren en het bedrijf dwingen om zich aan te passen aan veranderende trends.

Over Cal Maine Foods

Cal Maine Foods produceert verse eieren en doet dat al vanaf 1957. Het bedrijf is met het hoofdkantoor gevestigd in Jackson, Mississippi.  De eieren worden doorgaans aan de man en de vrouw gebracht in met name het Midwesten, zuidoosten en zuidwesten.

De aandelen van Cal Maine Foods staan als CALM genoteerd aan de Nasdaq. Oprichter is Fred R. Adams die het bedrijf in 1957 startte. Bekende dochter van Cal Maine Foods is Texas Egg Products. 2012 was een belangrijk jaar voor het bedrijf. Toen namelijk ging het een joint venture aan met Eggland’s Best en met Land O’ Lakes.

aandeel cal maine foods kopen

Wel of niet aandelen Cal Maine Foods kopen?

Hey daar! Overweeg je om aandelen van Cal Maine Foods te kopen en ben je benieuwd of het een slimme zet is? Laten we even kijken naar de situatie en de voor- en nadelen op een rijtje zetten.

Cal Maine Foods is een grote speler in de eierindustrie en heeft een stevig marktaandeel in de Verenigde Staten. Ze zijn betrokken bij de hele eierproductieketen en hebben een sterke positie in de markt. Klinkt veelbelovend, toch?

Natuurlijk zijn er ook enkele dingen om in gedachten te houden. De prijzen van grondstoffen, zoals diervoeder, kunnen schommelen en van invloed zijn op de winstgevendheid van Cal Maine Foods. Daarnaast moeten ze voldoen aan strenge regelgeving en concurrentie in de eierindustrie.

De vraag naar eieren blijft echter stabiel en Cal Maine Foods heeft in het verleden consistent winstgevendheid laten zien. Ze hebben een solide financiële basis en profiteren van de stabiele vraag naar eieren.

Als je geïnteresseerd bent in de voedselindustrie en gelooft in het groeipotentieel van Cal Maine Foods, is het de moeite waard om verder onderzoek te doen. Houd rekening met de risico’s, volg het nieuws en raadpleeg indien nodig een financieel adviseur.

Onthoud dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt. Doe je huiswerk, weeg de voor- en nadelen af en neem een weloverwogen beslissing die past bij jouw financiële doelen en risicobereidheid. Veel succes!