Aandelen Cal Maine Foods kopen

Wil je beleggen in Cal Maine Foods aandelen? Op deze pagina kan je direct Cal Maine Foods aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Cal Maine Foods. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Cal Maine Foods raadplegen. Cal Maine Foods is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CALM.

Waar kan je Cal Maine Foods aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Cal Maine Foods kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Cal Maine Foods?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Cal Maine Foods. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Cal Maine Foods?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Cal Maine Foods? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Cal Maine Foods

Cal Maine Foods produceert verse eieren en doet dat al vanaf 1957. Het bedrijf is met het hoofdkantoor gevestigd in Jackson, Mississippi.  De eieren worden doorgaans aan de man en de vrouw gebracht in met name het Midwesten, zuidoosten en zuidwesten.
De aandelen van Cal Maine Foods staan als CALM genoteerd aan de Nasdaq. Oprichter is Fred R. Adams die het bedrijf in 1957 startte. Bekende dochter van Cal Maine Foods is Texas Egg Products. 2012 was een belangrijk jaar voor het bedrijf. Toen namelijk ging het een joint venture aan met Eggland’s Best en met Land O’ Lakes.