Aandelen California Resources kopen

Wil je beleggen in California Resources aandelen? Op deze pagina kan je direct California Resources aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in California Resources. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel California Resources raadplegen. California Resources is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CRC.

Waar kan je California Resources aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel California Resources kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel California Resources?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel California Resources. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in California Resources?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van California Resources? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over California Resources

California Resources houdt zich specifiek bezig met de exploratie van koolwaterstoffen. De activiteiten concentreren zich met name rond het gebied rond Delaware. Het hoofdkantoor vind je echter in Los Angeles. De aandelen van het bedrijf worden openbaar verhandeld als CRC op de New York Stock Exchange. Het bedrijf werd in 2014 opgericht.
California Resources is ondertussen een Russell 2000 component geworden en de activiteiten vinden onder meer plaats in de bekkens van San Joaquin, Ventura en Los Angeles. Met de activiteiten in de Sacramento Basis wordt met name droog gas geproduceerd.