Aandelen California Resources kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in California Resources aandelen? Op deze pagina kan je direct California Resources aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in California Resources. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel California Resources raadplegen. California Resources is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CRC.

Waar kan je California Resources aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel California Resources kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel California Resources?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel California Resources. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in California Resources?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van California Resources? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse California Resources

Sterke punten California Resources:

 • Uitgebreide energieportfolio: California Resources heeft een divers portfolio van energieactiva, waaronder olie, gas en hernieuwbare energiebronnen. Dit stelt het bedrijf in staat om te profiteren van verschillende marktsegmenten en energiebronnen.
 • Belangrijke speler in Californië: Als een van de belangrijkste spelers in de energie-industrie van Californië heeft California Resources een sterke aanwezigheid en expertise in de regio. Het bedrijf heeft kennis van de lokale markt en regelgeving.
 • Focus op duurzaamheid: California Resources heeft een toewijding aan duurzaamheid en streeft ernaar om milieuvriendelijke praktijken te bevorderen. Het bedrijf investeert in hernieuwbare energiebronnen en implementeert milieuvriendelijke technologieën.
 • Financiële stabiliteit: California Resources heeft een solide financiële positie, wat belangrijk is in de volatiele energiemarkt. Het bedrijf heeft strategieën geïmplementeerd om de kosten te verlagen en de operationele efficiëntie te verbeteren.

Zwakke punten California Resources:

 • Afhankelijkheid van energieprijzen: California Resources is gevoelig voor schommelingen in de prijzen van olie, gas en andere energiebronnen. Dalende energieprijzen kunnen een negatieve invloed hebben op de winstgevendheid van het bedrijf.
 • Milieurisico’s: Als een bedrijf in de energie-industrie is California Resources onderhevig aan milieuvoorschriften en risico’s. Olie- en gasactiviteiten kunnen leiden tot milieuschade en veroorzaken zorgen over klimaatverandering en uitstoot van broeikasgassen.
 • Regelgevingsuitdagingen: De energie-industrie wordt sterk gereguleerd en ondergaat voortdurend veranderingen in regelgeving en beleid. California Resources moet voldoen aan complexe regelgeving en kan te maken krijgen met uitdagingen bij het verkrijgen van vergunningen en goedkeuringen.
 • Concurrentie in de sector: California Resources opereert in een competitieve industrie met andere energiebedrijven. Concurrentiedruk kan invloed hebben op de marktpositie en winstgevendheid van het bedrijf.

Over California Resources

California Resources houdt zich specifiek bezig met de exploratie van koolwaterstoffen. De activiteiten concentreren zich met name rond het gebied rond Delaware. Het hoofdkantoor vind je echter in Los Angeles. De aandelen van het bedrijf worden openbaar verhandeld als CRC op de New York Stock Exchange. Het bedrijf werd in 2014 opgericht.

California Resources is ondertussen een Russell 2000 component geworden en de activiteiten vinden onder meer plaats in de bekkens van San Joaquin, Ventura en Los Angeles. Met de activiteiten in de Sacramento Basis wordt met name droog gas geproduceerd.

California Resources

Wel of niet aandelen California Resources kopen?

Yo, ben je aan het nadenken over het kopen van aandelen in California Resources? Laten we het eens rustig aan doen en de zaken bekijken voordat we die beslissing maken. California Resources is een bedrijf dat zich richt op de olie- en gasindustrie, en je weet dat die sector wat hobbels kan hebben.

Laten we de positieve kant eens bekijken. California Resources is actief in een regio met grote energiebronnen en heeft aanzienlijke activa in handen. Als het bedrijf erin slaagt om olie en gas efficiënt te winnen, kan het potentieel winstgevend zijn.

Maar, laten we niet vergeten dat er risico’s zijn. De olie- en gasmarkt kan volatiel zijn, met prijsschommelingen en afhankelijkheid van geopolitieke factoren. Daarnaast wordt er steeds meer aandacht besteed aan hernieuwbare energie en de verschuiving naar duurzame bronnen, wat de vraag naar fossiele brandstoffen kan beïnvloeden.

Voordat je de sprong waagt, doe je huiswerk! Bestudeer de financiële prestaties van California Resources en volg het nieuws en de trends in de olie- en gasindustrie. Blijf op de hoogte van de regelgeving en eventuele milieu-uitdagingen waar het bedrijf mee te maken kan krijgen.

Uiteindelijk hangt de beslissing af van je eigen beleggingsdoelen en risicotolerantie. Beleggen in de olie- en gassector brengt altijd een zeker risico met zich mee. Zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent en dat je comfortabel bent met het niveau van risico dat je bereid bent te nemen.

Blijf chill en neem een weloverwogen beslissing!