Aandelen Caltex Australia kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Caltex Australia aandelen? Op deze pagina kan je direct Caltex Australia aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Caltex Australia. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Caltex Australia raadplegen. Caltex Australia is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CTX.CHA.

Waar kan je Caltex Australia aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Caltex Australia kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Caltex Australia?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Caltex Australia. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Caltex Australia?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Caltex Australia? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Caltex Australia is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Caltex Australia.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Caltex Australia

Sterke punten Caltex Australia

 • Dominante positie: Caltex Australia is de grootste brandstofdistributeur en retailer in Australië en heeft een sterke positie in de markt.
 • Diversificatie van inkomsten: Naast de brandstofverkoop beschikt Caltex Australia over een brede basis van inkomsten, waaronder smeermiddelen, convenience stores en andere diensten, wat het bedrijf robuust maakt.
 • Innovatie: Caltex Australia heeft zich gericht op innovatie en het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten, zoals de introductie van mobiele betalingen en de uitbreiding van zijn retailnetwerk.
 • Efficiëntie: Caltex Australia heeft zich gericht op het verbeteren van de efficiëntie van de operaties, wat heeft bijgedragen aan een verbetering van de marges en de winstgevendheid.

Zwakke punten Caltex Australia

 • Gevoeligheid voor economische omstandigheden: Caltex Australia is afhankelijk van de economische omstandigheden en de vraag naar brandstof, wat het bedrijf gevoelig maakt voor economische neergang.
 • Regelgevingsrisico’s: Caltex Australia is onderhevig aan strenge regelgeving en milieuvoorschriften, wat kan leiden tot hogere kosten en risico’s op boetes.
 • Concurrentie: Caltex Australia concurreert met andere grote spelers in de sector, zoals BP en Shell, wat kan leiden tot prijsconcurrentie en druk op de marges.

aandeel caltex Australia kopen