Aandelen Camden kopen

Wil je beleggen in Camden aandelen? Op deze pagina kan je direct Camden aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Camden. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Camden raadplegen. Camden is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CPT.

Waar kan je Camden aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Camden kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Camden?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Camden. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Camden?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Camden? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Camden

Camden is een van de grootste beursgenoteerde familiebedrijven die Amerika rijk is. Het is een S&P 400 component dat met het hoofdkantoor gevestigd is in Houston in de staat Texas. Camden werd opgericht in 1993.
De oprichters van het bedrijf waren Richard J. Campo en Keith Oden en een bekende dochteronderneming is Camden Development. De aandelen van de onderneming worden openbaar verhandeld als CPT op de New York Stock Exchange. Camden is groot geworden door onroerend goed. Het heeft panden in eigendom, beheert de ook en staat ook voor de ontwikkeling en herontwikkeling van onroerend goed. Camden is groot geworden door de bouw van meergezins appartementen en gemeenschappen.