Aandelen Cameco kopen

Wil je beleggen in Cameco aandelen? Op deze pagina kan je direct Cameco aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Cameco. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Cameco raadplegen. Cameco is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CCJ.

Waar kan je Cameco aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Cameco kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2 + CAD 0,01 per aandeel
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Cameco?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Cameco. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Cameco?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Cameco? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Cameco is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Cameco.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Over Cameco

Cameco is het grootste uraniumbedrijf ter wereld. Het is gevestigd in Saskatoon in de staat Saskatchewan in Canada.  Cameco is goed voor ongeveer tien procent van de totale wereldwijde productie van uranium in de wereld. De aandelen van het bedrijf staan als CCO genoteerd aan de Toronto Stock Exchange. 
Cameco is opgericht in 1988 uit een fusie van andere bedrijven. Mulem Power Resources is een bekende dochteronderneming. Cameco is overigens de afkorting van Canadian Mining and Energy Corporation. Meteen na de start ging het crescendo met de onderneming die nog lang niet uitgegroeid is.