Aandelen Campari kopen

Wil je beleggen in Campari aandelen? Op deze pagina kan je direct Campari aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Campari. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Campari raadplegen. Campari is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CPR-I.

Waar kan je Campari aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Campari kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Campari?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Campari. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Campari?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Campari? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Campari is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Campari.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Campari

Campari, officieel Davide Campari Milano, is een Italiaans bedrijf dat zich bezighoudt met zowel de productie als de distributie van alcoholische dranken. Campari zetelt met het hoofdkantoor in Sesto. Oprichter van het wereldberoemde bedrijf was Gaspare Campari.
Campari heeft een rijke geschiedenis want het werd al in 1860 opgericht in Milaan, Italië. Campari is het bekendste drankje van Campari, een drankje met onder meer witte en rode wijnen met toevoeging van bittere kruiden. Andere bekende drankjes van Campari zijn Aperol, SKYY wodka, rum en ook Wild Turkey Bourbon. Iets minder dan de helft van de omzet haalt Campari uit Noord- en Zuid Amerika. In Italië is dat slechts 20 procent.