Aandelen Campbell Soup kopen

Wil je beleggen in Campbell Soup aandelen? Op deze pagina kan je direct Campbell Soup aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Campbell Soup. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Campbell Soup raadplegen. Campbell Soup is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CPB.

Waar kan je Campbell Soup aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Campbell Soup kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Campbell Soup?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Campbell Soup. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Campbell Soup?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Campbell Soup? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Campbell Soup

Campbell Soup is de grootste en zeker de bekendste producent van blikken soep en sauzen, en dat wereldwijd. Je vindt de producten van Campbell in zo goed als alle landen ter wereld.
Op de New York Stock Exchange wordt het openbaar verhandeld als CPB. Hoofdkantoor is gevestigd in New Jersey. Het bedrijf werd opgericht door Joseph A. Campbell en werd bekend om de gecondenseerde soep. Campbell Soup kent drie bedrijfsonderdelen: Americas Simple Meals and Beverages, Global Biscuits and Snacks en Campbell Fresh. In Nederland werd de onderneming bekend via het merk Royco. Bekend is ook het logo. Daarop prijkt de Mona Lisa.