Aandelen Canada Goose Holdings kopen

Wil je beleggen in Canada Goose Holdings aandelen? Op deze pagina kan je direct Canada Goose Holdings aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Canada Goose Holdings. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Canada Goose Holdings raadplegen. Canada Goose Holdings is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GOOS.

Waar kan je Canada Goose Holdings aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Canada Goose Holdings kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Canada Goose Holdings?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Canada Goose Holdings. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Canada Goose Holdings?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Canada Goose Holdings? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Canada Goose Holdings is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Canada Goose Holdings.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Canada Goose Holdings

Canada Goose Holding geldt als de houdstermaatschappij van fabrikanten van kleding voor met name in de winter. De onderneming werd in 1957 opgericht, toen nog onder de naam Metro Sportswear. De aandelen van Canada Goose Holdings worden opgericht als GOOSE op de Toronto Stock Exchange.
Oprichter van het bedrijf is Sam Tick. Canada Holdings verkoopt een breed palet aan kleding zoals onder meer jassen, parka’s, vesten, hoeden en handschoenen, producten dus die je tijdens de wintermaanden extra warm moeten houden. Dat doet het via de eigen winkels en via groothandels.