Aandelen Canadian Imperial kopen

Wil je beleggen in Canadian Imperial aandelen? Op deze pagina kan je direct Canadian Imperial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Canadian Imperial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Canadian Imperial raadplegen. Canadian Imperial is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CM.

Waar kan je Canadian Imperial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Canadian Imperial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Canadian Imperial?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Canadian Imperial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Canadian Imperial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Canadian Imperial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Canadian Imperial is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Canadian Imperial.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Canadian Imperial
Canadian Imperial in de vorm van de Bank of Commerce  (CIBC) geldt als een van de Big Five banken die Canada rijk is. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Commerce Count in Toronto. Orlando.  De aandelen worden als CM-Y op de Toronto Stock Exchange. CIBC heeft in World Markets een bekende dochteronderneming. 
De onderneming ontstond in 1961 door een fusie van Bank of Commerce en de Imperial Bank of Canada, een bank die al vanaf 1873 actief was. Deze fusie geldt nog steeds als de grootste bankenfusie van Canada.