Aandelen Canadian National Railway kopen

Wil je beleggen in Canadian National Railway aandelen? Op deze pagina kan je direct Canadian National Railway aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Canadian National Railway. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Canadian National Railway raadplegen. Canadian National Railway is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CNI.

Waar kan je Canadian National Railway aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Canadian National Railway kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Canadian National Railway?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Canadian National Railway. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Canadian National Railway?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Canadian National Railway? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Canadian National Railway

Canadian National Railway is de Canadese spoorwegmaatschappij. De aandelen worden openbaar verhandeld als CNI op de New York Stock Exchange. Cascade Investment geldt als eigenaar van Canadian National Railway dat in Canada alleen de provincies Prins Edwardeiland en Newfoundland en Labrador niet bedient. Het hoofdkwartier van Canadian National Railway is gevestigd in Toronto.
Het bedrijf werd in 1918 opgericht en de onderneming typeert zichzelf als North American’s Railroad. Canadian National Railway heeft de beschikking over liefst 31.500 kilometer spoorlijn en biedt goederenvervoer aan in Canada, het Midden Westen en een deel van de zuidelijke Verenigde Staten.