Aandelen Canadian Natural Resource kopen

Wil je beleggen in Canadian Natural Resource aandelen? Op deze pagina kan je direct Canadian Natural Resource aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Canadian Natural Resource. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Canadian Natural Resource raadplegen. Canadian Natural Resource is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CNQ.

Waar kan je Canadian Natural Resource aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Canadian Natural Resource kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Canadian Natural Resource?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Canadian Natural Resource. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Canadian Natural Resource?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Canadian Natural Resource? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Canadian Natural Resource is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Canadian Natural Resource.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Canadian Natural Resources

Canadian Natural Resources houdt zich bezig met de exploratie van koolwaterstoffen en doet dat voornamelijk in West Canada. een deel van Engeland in Ivoorkust en in Gabon,waar het voor de kust actief is. Het hoofdkantoor van de onderneming staat in Calgary en de aandelen staan genoteerd aan de New York Stock Exchange als CNQ.
Laricina Energy en Barrick Energy zijn de twee meest bekende dochters van het bedrijf. In hoofdzaak werkt Canadian Natural Resources in West Canada in het Sedimentaire bekken. Het bedrijf is onderdeel van de Global 200 lijst van Forbes.