Aandelen Canadian Solar kopen

Wil je beleggen in Canadian Solar aandelen? Op deze pagina kan je direct Canadian Solar aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Canadian Solar. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Canadian Solar raadplegen. Canadian Solar is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel hwordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CSIQ.

Waar kan je Canadian Solar aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Canadian Solar kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Canadian Solar?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Canadian Solar. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Canadian Solar?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Canadian Solar? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Canadian Solar

Canadian Solar produceert onder meer zonnepanelen en voert daarnaast grootschalige zonneprojecten uit. De aandelen van de onderneming staan aan de Nasdaq genoteerd als CSIQ. Hoofdzetel van Canadian Solar vind je in Guelph in Canada. Bekende dochteronderneming van Canadian Solar is Recurrent Energy. Het bedrijf werd in 2001 opgericht door Shawn Qu.
Het bedrijf heeft ondertussen dochters in 24 landen en op zes continenten en is betrokken bij energieprojecten op nutsschaal. De afgelopen vijftien jaar was Canadian Solar al goed voor 16 GW paneelzendingen en ook nog eens 70 miljoen PV-modules.