Aandelen Canadian Solar kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Canadian Solar aandelen? Op deze pagina kan je direct Canadian Solar aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Canadian Solar. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Canadian Solar raadplegen. Canadian Solar is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel hwordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CSIQ.

Waar kan je Canadian Solar aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Canadian Solar kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Canadian Solar?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Canadian Solar. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Canadian Solar?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Canadian Solar? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Canadian Solar

Sterke punten Canadian Solar

 • Leidende positie in de zonne-energiesector: Canadian Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector en heeft een sterke reputatie opgebouwd in het leveren van hoogwaardige zonnepanelen en -oplossingen.
 • Wereldwijde aanwezigheid: Het bedrijf heeft een wereldwijde aanwezigheid en heeft projecten geïmplementeerd in verschillende landen, waardoor het kan profiteren van diverse markten en groeikansen.
 • Diversificatie van productaanbod: Canadian Solar biedt een breed scala aan zonne-energieproducten, waaronder zonnepanelen, energieopslagoplossingen en zonne-energieprojecten, waardoor ze verschillende inkomstenbronnen hebben.
 • Sterke financiële positie: Het bedrijf heeft solide financiële prestaties laten zien met sterke omzetgroei en winstgevendheid, wat vertrouwen geeft in hun vermogen om te groeien en te investeren in toekomstige projecten.
 • Duurzaamheidsfocus: Canadian Solar zet zich in voor duurzaamheid en hernieuwbare energie, wat aansluit bij de groeiende vraag naar groene energie en hen in staat stelt te profiteren van de verschuiving naar duurzame energiebronnen.

Zwakke punten Canadian Solar

 • Gevoeligheid voor prijsschommelingen: De zonne-energiesector is gevoelig voor prijsschommelingen van zonnepanelen en componenten, wat invloed kan hebben op de winstmarges van Canadian Solar.
 • Marktvolatiliteit: De prestaties van Canadian Solar kunnen worden beïnvloed door volatiliteit op de financiële markten, veranderingen in overheidsbeleid en onzekerheden in de energiesector.
 • Intensieve concurrentie: Er is sterke concurrentie in de zonne-energiesector, met veel spelers die vergelijkbare producten en diensten aanbieden, wat kan leiden tot prijsconcurrentie en lagere winstmarges.
 • Afhankelijkheid van regelgeving en subsidies: Veranderingen in regelgeving en overheidsbeleid met betrekking tot zonne-energie en subsidies kunnen van invloed zijn op de vraag naar de producten van Canadian Solar.
 • Operationele risico’s: Als een fabrikant en installateur van zonne-energiesystemen kan Canadian Solar te maken krijgen met operationele risico’s zoals systeemstoringen, logistieke uitdagingen en kwaliteitscontroleproblemen.

Over Canadian Solar

Canadian Solar produceert onder meer zonnepanelen en voert daarnaast grootschalige zonneprojecten uit. De aandelen van de onderneming staan aan de Nasdaq genoteerd als CSIQ. Hoofdzetel van Canadian Solar vind je in Guelph in Canada. Bekende dochteronderneming van Canadian Solar is Recurrent Energy. Het bedrijf werd in 2001 opgericht door Shawn Qu.

Het bedrijf heeft ondertussen dochters in 24 landen en op zes continenten en is betrokken bij energieprojecten op nutsschaal. De afgelopen vijftien jaar was Canadian Solar al goed voor 16 GW paneelzendingen en ook nog eens 70 miljoen PV-modules.

Canadian Solar

Wel of niet aandelen Canadian Solar kopen?

Hé, zit je te twijfelen of je aandelen van Canadian Solar moet kopen? Laten we even relaxen en dit rustig bekijken voordat we een beslissing nemen. Canadian Solar is een bedrijf dat zich bezighoudt met de productie van zonne-energieoplossingen, en dat klinkt zeker interessant.

Laten we beginnen met het goede nieuws. Canadian Solar is een wereldwijde speler in de zonne-energiesector en heeft een sterke reputatie opgebouwd. Het bedrijf heeft solide financiële resultaten behaald en heeft een breed scala aan producten en diensten. Met de toenemende focus op duurzame energie kan het bedrijf groeikansen hebben.

Maar we moeten ook de mogelijke risico’s niet vergeten. De zonne-energiesector is competitief en gevoelig voor veranderingen in overheidsbeleid en subsidies. Daarnaast kunnen fluctuaties in de prijzen van zonnepanelen en de vraag naar duurzame energie de winstgevendheid beïnvloeden.

Voordat je een beslissing neemt, doe je huiswerk! Bestudeer de financiële prestaties van Canadian Solar en volg het nieuws en de ontwikkelingen in de sector. Kijk ook naar de strategieën van het bedrijf en de concurrentie.

Uiteindelijk is de beslissing om aandelen van Canadian Solar te kopen afhankelijk van je eigen beleggingsdoelen en risicotolerantie. Wees bereid om wat onderzoek te doen en neem een weloverwogen beslissing.

Blijf kalm en happy investing!