Aandelen Canon kopen

Wil je beleggen in Canon aandelen? Op deze pagina kan je direct Canon aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Canon. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Canon raadplegen. Canon is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CAJ.

Waar kan je Canon aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Canon kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Canon?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Canon. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Canon?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Canon? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Canon

Canon is een Japanse producent van optische en elektrische apparatuur waarvan de foto- en videocamera’s, printers en medische apparatuur het meest bekend zijn. Canon is met het hoofdkantoor gevestigd in Ota en de aandelen van de ondernemingen staan genoteerd op de Tokyo Stock Exchange en de Nikkei 225 aandelenindex.
Bovendien heeft het een beursnotering op de New York Stock Exchange. Canon werd in 1937 opgericht en er werken nu zo’n 195.000 mensen. De naamgeving heeft te maken met de ‘Kwanon’, Japans eerste 35 millimeter camera. Kwanon werd later Canon, omdat dit beter klonk. Behalve de al genoemde apparatuur staat Canon ook bekend om de productie van kopieerapparaten.