Aandelen Canopy Growth kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Canopy Growth aandelen? Op deze pagina kan je direct Canopy Growth aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Canopy Growth. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Canopy Growth raadplegen. Canopy Growth is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CGC.

Waar kan je Canopy Growth aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Canopy Growth kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Canopy Growth?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Canopy Growth. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Canopy Growth?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Canopy Growth? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Canopy Growth is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Canopy Growth.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Canopy Growth

Canopy Growth was lang bekend onder de naam Treed Marijuana. Het is een cannabis bedrijf dat met het hoofdkantoor gevestigd is in Smith Falls in het Canadese Ontario. Treed werd in 2013 opgericht door Bruce Linton en Chuck Rifci en in 2015 werd de naam veranderd in Canopy Growth. Dit na een samengaan met Bedrocan Canada.

Het succesvolle Canopy Growth heeft ondertussen in Spectrum Therapeutics een bekende dochteronderneming. In 2019 was Canopy Growth het grootste cannabisbedrijf ter wereld. Het heeft ondertussen samenwerking met Alcaliber in Spanje en met Spektrum Cannabis in Duitsland.

aandeel canopy growth kopen