Aandelen Cantel Medical kopen

Wil je beleggen in Cantel Medical aandelen? Op deze pagina kan je direct Cantel Medical aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Cantel Medical. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Cantel Medical raadplegen. Cantel Medical is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CMD.

Waar kan je Cantel Medical aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Cantel Medical kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Cantel Medical?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Cantel Medical. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Cantel Medical?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Cantel Medical? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Cantel Medical

Cantel Medical maakt medische apparatuur en verkoopt dat ook zelf. In het hoofdkantoor in Little Falls in de staat New Jersey worden de activiteiten gecoördineerd. . Cantel Medical heeft drie grote dochters: Medivaters, MN en Mar Cor Purification. De aandelen van Cantel Medical worden openbaar verhandeld als CMD op de New York Stock Exchange.
Cantel Medical is een S&P 400 component die in 1963 opgericht is. Cantel Medical heeft altijd een enorme expansiedrift gehad en heeft dat nadrukkelijk nog steeds. Laatste prooi was in 2019 de Vista Research Group.