Aandelen Capita kopen

Wil je beleggen in Capita aandelen? Op deze pagina kan je direct Capita aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Capita. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Capita raadplegen. Capita is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CPI-L.

Actuele koers van het aandeel Capita

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Capita. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Capita?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Capita? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Capita aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Capita kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over Capita

Capita heeft het hoofdkantoor in de Engelse hoofdstad Londen en is een internationaal dienstverlener dat specialist is in met name bedrijfsproces outsourcing. De aandelen van de onderneming worden openbaar verhandeld als CPI op de London Stock Exchange. Rod Aldridge geldt als oprichter van Capita.

Bekende dochteronderneming van Capita is Capita Property and Infrastructure en het bedrijf zag in 1984 het levenslicht. Hoofdvestiging van de onderneming is Londen. De onderneming werd overigens aanvankelijk opgericht als een van de divisies van het destijds eveneens bekende Chartered Institute of Public Finance and Accountancy.