Aandelen Capital & Counties Properties kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Capital & Counties Properties aandelen? Op deze pagina kan je direct Capital & Counties Properties aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Capital & Counties Properties. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Capital & Counties Properties raadplegen. Capital & Counties Properties is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CAPC-L.

Waar kan je Capital & Counties Properties aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Capital & Counties Properties kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Capital & Counties Properties?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Capital & Counties Properties. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Capital & Counties Properties?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Capital & Counties Properties? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Capital & Counties Properties is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Capital & Counties Properties.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Capital & Counties Properties

Sterke punten:

 • Portfolio van hoge kwaliteit: Capital & Counties Properties heeft een portfolio van hoogwaardige commerciële en residentiële vastgoedobjecten.
 • Geografische diversificatie: Het bedrijf is actief in verschillende delen van Londen, waardoor het risico van een enkele locatie wordt verminderd.
 • Goed gepositioneerd voor groei: Capital & Counties Properties bevindt zich in een goede positie om te profiteren van de groeiende vraag naar vastgoed in Londen.
 • Financiële kracht: Het bedrijf heeft een sterke financiële positie en is in staat om te investeren in groei en nieuwe projecten.

Zwakke punten:

 • Marktrisico’s: De vastgoedmarkt kan volatiel zijn en het is mogelijk dat het bedrijf wordt beïnvloed door economische en politieke ontwikkelingen.
 • Leegstand risico: Het risico op leegstand van vastgoedobjecten kan van invloed zijn op de financiële resultaten van het bedrijf.
 • Veroudering van het vastgoed: Het is mogelijk dat sommige vastgoedobjecten van het bedrijf verouderd raken en niet meer voldoen aan de eisen van de markt.

Over Capital & Counties Properties

Capital & Counties is een investeerder en ontwikkelaar van vastgoed. Het richt zich heel specifiek op locaties in West End, een gebied in Londen. De aandelen worden onder de aanduiding CAPC verhandeld op de beurs in Londen en bovendien staan de aandelen genoteerd op de beurs in Johannesburg in Zuid-Afrika. Ook is het een FTSE 250 component.

Capital & Counties Properties werd in 2010 opgericht en voorganger was Inty Properties. Het bedrijf ontstond in 2010 als een afsplitsing van Liberty International. Eind vorig jaar kreeg de onderneming de REIT status.

capital & counties properties

Wel of niet aandelen Capital & Counties Properties kopen?

Ben je op zoek naar een interessante investering en overweeg je om aandelen Capital & Counties Properties te kopen? In dit artikel bespreken we de sterke en zwakke punten van dit bedrijf en geven we onze mening over de vraag of het de moeite waard is om te investeren in dit bedrijf.

Capital & Counties Properties is een Brits vastgoedbedrijf dat zich richt op hoogwaardige commerciële en residentiële vastgoedobjecten in Londen. Het bedrijf heeft een sterke marktpositie en is goed gepositioneerd om te profiteren van de groeiende vraag naar vastgoed in Londen.

Echter, er zijn ook enkele risico’s verbonden aan het investeren in Capital & Counties Properties. Zo kan de volatiliteit van de vastgoedmarkt van invloed zijn op de financiële resultaten van het bedrijf. Daarnaast kan het risico op leegstand en veroudering van het vastgoed een negatieve impact hebben.

Al met al denken we dat Capital & Counties Properties een interessant bedrijf is om in te investeren, maar dat het belangrijk is om rekening te houden met de risico’s. Wij raden dan ook aan om goed onderzoek te doen naar het bedrijf en de markt voordat je besluit om aandelen te kopen. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken en hopelijk een mooi rendement behalen.