Aandelen Capital & Counties Properties kopen

Wil je beleggen in Capital & Counties Properties aandelen? Op deze pagina kan je direct Capital & Counties Properties aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Capital & Counties Properties. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Capital & Counties Properties raadplegen. Capital & Counties Properties is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CAPC-L.

Waar kan je Capital & Counties Properties aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Capital & Counties Properties kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Capital & Counties Properties?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Capital & Counties Properties. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Capital & Counties Properties?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Capital & Counties Properties? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Capital & Counties Properties is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Capital & Counties Properties.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Capital & Counties Properties

Capital & Counties is een investeerder en ontwikkelaar van vastgoed. Het richt zich heel specifiek op locaties in West End, een gebied in Londen. De aandelen worden onder de aanduiding CAPC verhandeld op de beurs in Londen en bovendien staan de aandelen genoteerd op de beurs in Johannesburg in Zuid-Afrika. Ook is het een FTSE 250 component.
Capital & Counties Properties werd in 2010 opgericht en voorganger was Inty Properties. Het bedrijf ontstond in 2010 als een afsplitsing van Liberty International. Eind vorig jaar kreeg de onderneming de REIT status.