Aandelen Capital One kopen

Wil je beleggen in Capital One aandelen? Op deze pagina kan je direct Capital One aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Capital One. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Capital One raadplegen. Capital One is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool COF.

Waar kan je Capital One aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Capital One kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Capital One?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Capital One. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.


Hoe kan je actief beleggen in Capital One?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Capital One? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.;-center:

Over het bedrijf Capital One

Capital One is een Amerikaanse bankholding, een bankholding die zich gespecialiseerd heeft in creditcards, autoleningen en in bank- en spaarrekeningen. Het hoofdkantoor van Capital One vind je in McLean, Virginia.
Capital One behoort net niet tot de top 10 van de grootste banken in de verenigde Staten op basis van de beschikbare activa. Het maakt eveneens deel uit van de Fortune 500 en doet ook zaken in Canada en Groot Brittannië. Het hoort ondertussen zeker wel bij de grootste uitgevers van creditcards, dat op basis van het aankoop volume, zoals het ook gezien wordt als het op een na grootste autofinancieringsbedrijf.