Aandelen CapitaLand kopen

Wil je beleggen in CapitaLand aandelen? Op deze pagina kan je direct CapitaLand aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CapitaLand. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CapitaLand raadplegen. CapitaLand is een aandeel uit Singapore. Het aandeel wordt verhandeld in SGD aan de SGX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool C31.SGX.

Waar kan je CapitaLand aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CapitaLand kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SGD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel CapitaLand?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CapitaLand. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CapitaLand?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CapitaLand? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in CapitaLand is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in CapitaLand.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over CapitaLand

CapitaLand is een multinational alternatieve en dus opvallende vermogensbeheerder in Singapore. De onderneming richt zich vooral op onroerend goed, op infrastructuur en op private equity. De aandelen worden verhandeld op de beurs van Singapore (de SGX) onder de noemer C31.
Uiteraard staat het hoofdkantoor van de vermogensbeheerder in Singapore zelf, waar het in het jaar 2000 opgericht werd. Moedermaatschappij is CLA Real Estate Holdings. The Ascott en Capital Mills Asia zijn vooraanstaande dochterbedrijven. Het is snel gegaan met de vermogensbeheerder dat nu al in 200 steden in dertig landen actief is.