Aandelen Capitec Bank Holdings kopen

Wil je beleggen in Capitec Bank Holdings aandelen? Op deze pagina kan je direct Capitec Bank Holdings aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Capitec Bank Holdings. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Capitec Bank Holdings raadplegen. Capitec Bank Holdings is een aandeel uit Zuid-Afrika. Het aandeel wordt verhandeld in ZAR aan de JSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CPI.JO.

Waar kan je Capitec Bank Holdings aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Capitec Bank Holdings kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€5 per transactieAanmelden

Wat is de actuele koers van het aandeel Capitec Bank Holdings?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Capitec Bank Holdings. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Capitec Bank Holdings?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Capitec Bank Holdings? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Capitec Bank Holdings is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Capitec Bank Holdings.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Capitec Bank Holding

Capitec Bank Holding is een Zuid Afrikaanse retailbank. Vanaf het jaar 2017 geldt de bank als de op twee na grootste retailbank in Zuid-Afrika, althans als gekeken wordt naar het aantal klanten. De hoofdzetel van de bekende retailbank vind je in Stellenbosch, Zuid-Afrika.
Capitec Bank Holding bestaat al vanaf maart 2001 en het bedrijf werd destijds opgericht door een trio: Jannie Mouton, Michiel Scholtz du Pré Le Roux en Riaan Stassen. Zij hadden destijds niet kunnen bevroeden dat hun bedrijf zo snel zou groeien en al zo snel toonaangevend zou zijn.