Aandelen Cara Therapeutics kopen

Wil je beleggen in Cara Therapeutics aandelen? Op deze pagina kan je direct Cara Therapeutics aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Cara Therapeutics. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Cara Therapeutics raadplegen. Cara Therapeutics is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CARA.

Waar kan je Cara Therapeutics aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Cara Therapeutics kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Cara Therapeutics?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Cara Therapeutics. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Cara Therapeutics?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Cara Therapeutics? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Cara Therapeutics

De aandelen van Cara Therapeutics staan as CARA genoteerd op de Nasdaq. Het bedrijf werd opgericht in 2004 en het hoofdkantoor is gevestigd in Stamford in Connecticut. Cara Therapeutics legt de nadruk op het produceren van middelen waarmee acute en chronische pijn verlaagd kan worden. Daarbij maakt het vooral gebruik van zogenaamde kappu opoioide receptoren.
Cara Therapeutics is innovatief en houdt zich elke dag opnieuw bezig met het ontwikkelen van nieuwe geneesmiddelen of beter; het ontwikkelt steeds weer kandidaat producten die gericht zijn op het perifere zenuwstelsel. Daarbij ligt de focus op de bestrijding van jeuk en pijn.