Aandelen Cardinal Health kopen

Wil je beleggen in Cardinal Health aandelen? Op deze pagina kan je direct Cardinal Health aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Cardinal Health. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Cardinal Health raadplegen. Cardinal Health is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CAH.

Waar kan je Cardinal Health aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Cardinal Health kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Cardinal Health?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Cardinal Health. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Cardinal Health?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Cardinal Health? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Cardinal Health

Cardinal Health is een Amerikaanse multinational die actief is in de gezondheidszorg. Het hoort bij de vijftien Amerikaanse bedrijven met de hoogste omzet. Cardinal Health heeft het hoofdkantoor in Dublin, Ohio en aandelen worden openbaar verhandeld als CAH op de NYSE.
In Cordis heeft het een ook in Nederland bekende dochteronderneming. Cardinal Health geldt als specialist in distributie van farmaceutische en medische producten en bedient ongeveer 100.000 locaties. Het maakt zelf ook medische en chirurgische producten in de vorm van onder meer handschoenen, chirurgische kleding en producten voor vloeistofbeheer.