Aandelen CareDx kopen

Wil je beleggen in CareDx aandelen? Op deze pagina kan je direct CareDx aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CareDx. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CareDx raadplegen. CareDx is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CDNA.

Waar kan je CareDx aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CareDx kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel CareDx?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CareDx. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CareDx?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CareDx? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over CareDx

De aandelen Care Dx staan als CDNA genoteerd aan de Nasdaq. Care Dx houdt zich bezig met precisie geneeskunde en het door Jay Wohlgemuth opgerichte bedrijf heeft in OTTR, XynManagement en Linkmed een aantal interessante dochterondernemingen, terwijl ook Immu Metrix en Care Dx International dat zonder twijfel zijn.
Care Dx ontdekt, ontwikkelt en commercialiseert zorgoplossingen voor transplantatie patiënten en voor zorgverleners. Care Dx voert de werkzaamheden wereldwijd uit. Het biedt ook de AlloSun Kidney, dit is een donor afgeleide en cel vrije DNA-oplossing. Het bedrijf is actief sinds 1998.