Aandelen Cargotec kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Cargotec aandelen? Op deze pagina kan je direct Cargotec aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Cargotec. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Cargotec raadplegen. Cargotec is een aandeel uit Finland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Nasdaq Helsinki. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CGCBV.HE.

Waar kan je Cargotec aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Cargotec kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Cargotec?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Cargotec. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Cargotec?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Cargotec? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Cargotec is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Cargotec.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Cargotec

Cargotec is bekend geworden om de productie van vrachtafhandelingsmachines speciaal voor schepen, havens, terminals en soortgelijke machines speciaal voor de lokale distributie. Cargotec bestaat sinds 2005 vanaf het moment dat Kone Corporation opgesplitst werd in twee bedrijven: Cargotec dus en Kone.

Het hoofdkantoor van Cargotec is gevestigd in de Finse hoofdstad Helsinki en Ottawa Thuss zijn bekende dochterondernemingen van de specialist die Cargotec heet. Pekka Herlin is samen met Currant de belangrijkste aandeelhouder van het bedrijf, dat in handen is van de familie Herling van de Security Trading Oy.

aandeel cargotec kopen