Aandelen Carl Zeiss kopen

Wil je beleggen in Carl Zeiss aandelen? Op deze pagina kan je direct Carl Zeiss aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Carl Zeiss. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Carl Zeiss raadplegen. Carl Zeiss is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AFX.DE.

Waar kan je Carl Zeiss aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Carl Zeiss kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Carl Zeiss?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Carl Zeiss. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Carl Zeiss?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Carl Zeiss? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Carl Zeiss is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Carl Zeiss.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Carl Zeiss

Carl Zeiss is een zeer bekende Duitse fabrikant van optisch systemen. De onderneming bestaat al vanaf 1841 en werd opgericht door Carl Zeiss, een opticus. Hij deed dat in Jena. Vanaf dat moment is Carl Zeiss zich vooral bezig gaan houden met de fijnmechanische optische industrie.
 
Vanaf 1945 staat de hoofdzetel van Carl Zeiss in Oberkochen, gelegen in Baden-Württemberg. De Carl Zeiss Stiftung geldt als moedermaatschappij van de als zeer goed bekend staande opticus. Ondertussen heeft het in Carl Zeiss Sports Optics een bekende dochteronderneming. Carl Zeiss was jarenlang naamgever van de bekende plaatselijke voetbalclub die daardoor luisterde naar de naam Carl Zeiss Jena.