Aandelen Carlsberg kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Carlsberg aandelen? Op deze pagina kan je direct Carlsberg aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Carlsberg. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Carlsberg raadplegen. Carlsberg is een aandeel uit Denemarken. Het aandeel wordt verhandeld in Deense Kroon aan de Nasdaq Copenhagen. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CARL-B.CO.

Waar kan je Carlsberg aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Carlsberg kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Carlsberg?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Carlsberg. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Carlsberg?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Carlsberg? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Carlsberg

Carlsberg is een Deense brouwerij met het hoofdkantoor in Valby in de buurt van Kopenhagen. Het bedrijf werd al in 1847 opgericht door Jacob Christian Jacobsen. Carlsberg is sinds het samengaan met de Noorse Arkla Group in het jaar 2000 uitgegroeid tot een van de grootste brouwerijen ter wereld. 

De aandelen worden als CARL verhandeld op de beurs. Een bekende dochter van de bekende bierbrouwer is Carlsberg Polska alsmede de Carlsberg Foundation.  De belangrijkste merken bier van Carlsberg zijn Carlsberg en Tuborg en het grootste deel van de omzet wordt in West Europa gehaald, zo rond de 60 procent. Rusland en voormalige delen van Rusland nemen 20 procent voor hun rekening en de rest wordt met name verkocht in  Azië.

aandeel carlsberg kopen