Aandelen CarMax kopen

Wil je beleggen in CarMax aandelen? Op deze pagina kan je direct CarMax aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CarMax. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CarMax raadplegen. CarMax is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool KMX.

Waar kan je CarMax aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CarMax kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel CarMax?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CarMax. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CarMax?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CarMax? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over CarMax

CarMax geldt als de grootste detailhandelaar van Amerika als het gaat om gebruikte auto’s. CarMax maakt onderdeel uit van de Fortune 500 lijst en de beurseenheid achter de oprichting van de onderneming was Circuit City Stores. Hoofdkantoor van CarMax is gevestigd in Richmond, Virginia, terwijl het bedrijf opgericht werd door Richard Sharp.
De onderneming zag het levenslicht in 1993 en behalve gebruikte auto’s is CarMax ook actief op het gebied van exploitatie van televisie mediamarkten. De meeste vestigingen van CarMax houden zich echter nog steeds vooral bezig met het verkopen van gebruikte voertuigen. In 1996 werd een mijlpaal bereikt toen het een eerste franchise werd voor de Chrysler Corporation.