Aandelen Carnival kopen

Wil je beleggen in Carnival aandelen? Op deze pagina kan je direct Carnival aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Carnival. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Carnival raadplegen. Carnival is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CCL-L.

Actuele koers van het aandeel Carnival

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Carnival. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Carnival?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Carnival? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Carnival aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Carnival kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over Carnival

Carnival is een bekende Amerikaanse rederij dat over talloze cruiseschepen beschikt. Carnival is een onderdeel van de Carnival Corporation, biedt een aantal cruiselines en is inmiddels het grootste bedrijf in de wereld van de cruiseschepen.

Hoofdkwartier van het bedrijf is gevestigd in Miami in de staat Florida en werd opgericht door Ted Arisan, Hij deed dat in 1972. Bekende dochteronderneming van Carnival is overigens Costa Crociere, andere zusterbedrijven zijn die met de leuke namen als Holland Amerika Lijn, Princess Cruise, Cunard Line en Seabourn Cruise Line. Carnival wordt alom beschouwd als toonaangevend in de wereld van de cruise lines.