Aandelen Carrefour kopen

Wil je beleggen in Carrefour aandelen? Op deze pagina kan je direct Carrefour aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Carrefour. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Carrefour raadplegen. Carrefour is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CA.PA.

Waar kan je Carrefour aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Carrefour kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Carrefour?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Carrefour. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Carrefour?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Carrefour? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Carrefour is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Carrefour.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Carrefour

Carrefour is een wereldwijd bekendheid genietende Franse multinational die zich specifiek richt op detailhandel. Het hoofdkwartier van deze onderneming vind je in Boulogne Billancourt. Het bedrijf werd opgericht in Annecy door Denis Defforey, Marel Fournier, Jacques Defforey en Gustave Badin. Carrefour is bekend geworden door de zogenaamde hypermarkets, dit zijn extra grote en uitgebreide supermarkten waar van alles verkocht wordt.
 
Carrefour Market, Atacadao, Carrefour Planet, Champion en Marche Plus zijn slechts een aantal van de dochtermaatschappijen van Carrefour. Carrefour opende in 1960 de eerste shop overigens en groeide vanaf dat moment  steeds verder.