Aandelen Carrefour kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Carrefour aandelen? Op deze pagina kan je direct Carrefour aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Carrefour. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Carrefour raadplegen. Carrefour is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CA.PA.

Waar kan je Carrefour aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Carrefour kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Carrefour?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Carrefour. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Carrefour?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Carrefour? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Carrefour is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Carrefour.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Carrefour

Sterke punten:

 • Marktleider: Carrefour is één van de grootste retailers ter wereld en heeft een sterke positie op de Franse markt.
 • Online groei: Het bedrijf heeft flink geïnvesteerd in e-commerce en online verkoop, wat heeft geleid tot een sterke groei in deze sector.
 • Diversificatie: Carrefour heeft een breed aanbod aan producten en diensten, wat het minder gevoelig maakt voor schommelingen in één specifiek segment.
 • Efficiëntie: Het bedrijf heeft aanzienlijke inspanningen geleverd om zijn kosten te verlagen en de efficiëntie te verbeteren, wat heeft geleid tot hogere winstmarges.

Zwakke punten:

 • Concurrentie: Carrefour moet concurreren met andere grote retailers en heeft te maken met toenemende concurrentiedruk, wat kan leiden tot prijsconcurrentie en margedruk.
 • Internationalisatie: Het bedrijf heeft zich op sommige internationale markten teruggetrokken, wat kan leiden tot beperkte groeimogelijkheden buiten Europa.
 • Schuldenlast: Carrefour heeft een hoge schuldenlast, wat het bedrijf kwetsbaarder maakt voor economische schommelingen en rentestijgingen.

Over Carrefour

Carrefour is een wereldwijd bekendheid genietende Franse multinational die zich specifiek richt op detailhandel. Het hoofdkwartier van deze onderneming vind je in Boulogne Billancourt. Het bedrijf werd opgericht in Annecy door Denis Defforey, Marel Fournier, Jacques Defforey en Gustave Badin. Carrefour is bekend geworden door de zogenaamde hypermarkets, dit zijn extra grote en uitgebreide supermarkten waar van alles verkocht wordt.
 
Carrefour Market, Atacadao, Carrefour Planet, Champion en Marche Plus zijn slechts een aantal van de dochtermaatschappijen van Carrefour. Carrefour opende in 1960 de eerste shop overigens en groeide vanaf dat moment  steeds verder.

aandeel carrefour kopen

Wel of niet aandelen Carrefour kopen?

Als je nadenkt over het kopen van aandelen, kan Carrefour wellicht een optie zijn. Maar is het verstandig om te investeren in deze supermarktgigant?

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de prestaties van Carrefour in de afgelopen jaren. Het bedrijf heeft zeker een aantal uitdagingen gekend, zoals de opkomst van online concurrentie en de impact van de pandemie op de fysieke winkels. Echter, Carrefour heeft ook laten zien dat ze zich kunnen aanpassen aan veranderingen en nieuwe kansen kunnen creëren. Zo heeft het bedrijf bijvoorbeeld geïnvesteerd in online diensten en duurzaamheid.

Daarnaast kan het interessant zijn om te kijken naar de huidige prijs van de aandelen en hoe deze zich verhouden tot de prestaties van het bedrijf. Het is ook goed om te bedenken dat investeren altijd een risico met zich meebrengt en het belangrijk is om te spreiden over verschillende bedrijven en sectoren.

Kortom, of het verstandig is om aandelen Carrefour te kopen hangt af van verschillende factoren. Het kan een interessante investering zijn, maar het is belangrijk om de prestaties van het bedrijf en de huidige prijs van de aandelen goed te overwegen en je risico’s te spreiden.