Aandelen carsales kopen

Wil je beleggen in Carsales aandelen? Op deze pagina kan je direct Carsales aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Carsales. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Carsales raadplegen. Carsales is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CAR.CHA.

Waar kan je Carsales aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Carsales kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Carsales?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Carsales. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Carsales?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Carsales? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Carsales is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Carsales.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Carsales

Carsales is een online markplaats, volledig gespecialiseerd in het aanbieden van auto- , motor- en scheepsadvertenties. Het hoofdkantoor van Carsales is gevestigd in de stad Yarra. Australië-breed heeft Carsales verschillende  sites voor online advertenties en ook nog eens tal van andere websites de wel te maken hebben met de auto-industrie.
De aandelen van Carsales worden niet geheel verrassend als CAR verhandeld op de beurs in Australië. Het succes van de onderneming is grotendeels toe te schrijven aan de vooruitziende blik van de oprichters van Gregory Paul Roebuck en Walter James Pisciotta.