Aandelen carsales kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Carsales aandelen? Op deze pagina kan je direct Carsales aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Carsales. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Carsales raadplegen. Carsales is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CAR.CHA.

Waar kan je Carsales aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Carsales kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Carsales?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Carsales. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Carsales?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Carsales? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Carsales is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Carsales.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Carsales

Sterke punten Carsales

 • Leidende positie in de Australische markt: Carsales heeft een sterke positie op de Australische markt voor auto-advertenties en heeft een aanzienlijk marktaandeel.
 • Diversificatie van inkomstenstromen: Carsales heeft verschillende inkomstenstromen, waaronder advertenties, financiering en data-analyse, wat het bedrijf minder kwetsbaar maakt voor schommelingen in een enkele markt of product.
 • Sterke financiële positie: Carsales heeft een solide balans en gezonde kasreserves, waardoor het bedrijf in staat is om te investeren in groei en acquisities.
 • Internationale expansie: Carsales heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in expansie buiten Australië, met name in Latijns-Amerika en Zuidoost-Azië, wat het groeipotentieel vergroot.

Zwakke punten Carsales

 • Afhankelijkheid van de automarkt: Carsales is afhankelijk van de verkopen van nieuwe en gebruikte auto’s, die volatiel kunnen zijn en worden beïnvloed door economische factoren zoals rentetarieven en consumentenvertrouwen.
 • Toenemende concurrentie: Carsales opereert in een competitieve markt met toenemende concurrentie van andere auto-advertentieplatforms en autohandelaren.
 • Regelgevingsrisico’s: Carsales is onderhevig aan wet- en regelgeving in de landen waar het bedrijf actief is, wat kan leiden tot hogere kosten en operationele beperkingen.
 • Technologische veranderingen: De auto-industrie en online advertentiemarkt ondergaan snelle technologische veranderingen, waardoor Carsales kwetsbaar kan zijn voor disruptieve innovatie of veroudering van technologie.

Over Carsales

Carsales is een online markplaats, volledig gespecialiseerd in het aanbieden van auto- , motor- en scheepsadvertenties. Het hoofdkantoor van Carsales is gevestigd in de stad Yarra. Australië-breed heeft Carsales verschillende  sites voor online advertenties en ook nog eens tal van andere websites de wel te maken hebben met de auto-industrie.

De aandelen van Carsales worden niet geheel verrassend als CAR verhandeld op de beurs in Australië. Het succes van de onderneming is grotendeels toe te schrijven aan de vooruitziende blik van de oprichters van Gregory Paul Roebuck en Walter James Pisciotta. 

aandeel carsales kopen

Wel of niet aandelen Carsales kopen?

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van aandelen in Carsales, zijn er een aantal factoren om te overwegen voordat je een beslissing neemt.

Een van de sterke punten van Carsales is dat het de grootste online marktplaats voor auto’s in Australië is en een sterke positie heeft op de Australische automarkt. Bovendien biedt het bedrijf niet alleen online verkoop van auto’s, maar ook financiering, verzekeringen, en advertenties voor auto’s en dealerinventarissen.

Maar er zijn ook zwakke punten om in gedachten te houden. De toenemende concurrentie op de online marktplaatsen voor auto’s kan de marktpositie van Carsales bedreigen. Bovendien zijn veranderingen in de economische omstandigheden en wisselkoersen onvoorspelbaar en kunnen ze een negatieve invloed hebben op de winstgevendheid van het bedrijf.

Als je overweegt om aandelen in Carsales te kopen, is het belangrijk om een gedegen onderzoek te doen naar de financiële prestaties van het bedrijf, de concurrentiepositie en de algemene economische omstandigheden. Het is ook belangrijk om een beleggingsstrategie te hebben en risico’s te spreiden.

Over het algemeen lijkt Carsales een veelbelovend bedrijf met groeipotentieel. Maar zoals bij elke belegging is er een zeker risico verbonden aan het kopen van aandelen. Het is belangrijk om de juiste beslissing te nemen op basis van grondig onderzoek en een weloverwogen beleggingsstrategie.