Aandelen Carter’s kopen

Wil je beleggen in Carter’s aandelen? Op deze pagina kan je direct Carter’s aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Carter’s. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Carter’s raadplegen. Carter’s is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CRI.

Waar kan je Carter’s aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Carter’s kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Carter’s?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Carter’s. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Carter’s?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Carter’s? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Carter’s

Carter’s is zowel ontwerper als verkoper van kinderkleding. Het bedrijf werd al in 1865 opgericht door William Carters. Carters’s verkoopt de kleding via het eigen netwerk en ook via de alom bekende OshKosh B’gosh winkels en webshops en andere warenhuizen. Het hoofdkantoor vind je in Atlanta, Georgia.
Carter’s heeft een heel stevige marktpositie met een kwart van alle verkopen van nachtkleding voor kinderen zoals het dat ook heeft voor kleding van pasgeboren kinderen tot zo ongeveer de leeftijd van twee jaar. Carter’s is overigens ook een S&P 400 component.