Aandelen Castellum kopen

Wil je beleggen in Castellum aandelen? Op deze pagina kan je direct Castellum aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Castellum. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Castellum raadplegen. Castellum is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CAST.ST.

Waar kan je Castellum aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Castellum kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Castellum?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Castellum. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Castellum?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Castellum? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Castellum is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Castellum.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Castellum

De aandelen van Castellum worden als CAST verhandeld op de beurs in Stockholm. Het in 1993 opgerichte bedrijf dat zich bezighoudt met vastgoed heeft in Norporten een bekende dochtermaatschappij en de onderneming geldt als een van de meest duurzame ondernemingen die Scandinavië rijk is. Duurzaamheid geldt als een van de belangrijkste thema’s binnen het bedrijf.
Die duurzaamheid is volledig geïntegreerd in de activiteiten van Castellum. De activiteiten zijn het in eigendom krijgen, het beheren en ontwikkelen van de al rijk uitgeruste vastgoedportefeuille, net als het vernieuwen en het financieren van projecten.