Aandelen Caterpillar kopen

Wil je beleggen in Caterpillar aandelen? Op deze pagina kan je direct Caterpillar aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Caterpillar. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Caterpillar raadplegen. Caterpillar is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CAT.

Waar kan je Caterpillar aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Caterpillar kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Caterpillar?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Caterpillar. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Caterpillar?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Caterpillar? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Caterpillar

Caterpillar, meestal Cat genoemd, houdt zich met name bezig met het ontwerp en de bouw van zware machines die gebruikt worden in de weg- en waterbouw. Cat maakt onder meer generatorsets en andere apparatuur dat aangedreven wordt door of dieselmottoren of gasturbines.
Ook biedt het bouwbestendige en dus zeer solide mobiele telefoons en passende accessoires. Ondertussen zijn de alom bewierookte en ijzersterke machines van Caterpillar betrokken geweest bij de grootste bouwprojecten ter wereld. Cat werkte bijvoorbeeld mee aan de bouw van de indrukwekkende Hoover Dam, de Kanaaltunnel en hielp eveneens de Berlijnse Muur op de grens van Oost- en West-Duitsland te slopen.