Aandelen CBA kopen

Wil je beleggen in CBA aandelen? Op deze pagina kan je direct CBA aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CBA. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CBA raadplegen. CBA is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CBA.CHA.

Waar kan je CBA aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CBA kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel CBA?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CBA. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CBA?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CBA? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in CBA is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in CBA.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over CBA

CBA staat voor de Commonwealth Bank of Australia. Het gaat hier om een multi nationale bank met filialen in onder meer Nieuw Zeeland, Azië, Amerika en het Verenigd Koninkrijk. De aandelen worden verhandeld onder de noemer CBA op de ASX. Het hoofdkwartier vind je in Sydney. 
Bank West Commonwealth Securities is een bekende dochteronderneming. De  bank biedt onder andere retail, business en institutioneel bankieren zoals ook fondsbeheer en talloze verzekeringen. In 1911 werd de bank opgericht door de regering van Australië. In 1996 werd  de bank vervolgens geprivatiseerd.