Aandelen CCC kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in CCC aandelen? Op deze pagina kan je direct CCC aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CCC. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CCC raadplegen. CCC is een aandeel uit Polen. Het aandeel wordt verhandeld in Poolse Zloty aan de Warsaw Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CCC:WSE.

Waar kan je CCC aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CCC kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met 25 PLN minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel CCC?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CCC. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CCC?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CCC? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in CCC is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in CCC.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over CCC

CCC is een bekende keten van schoenwinkels, van shoes & bags. Het geldt als de grootste schoenenproducent van Centraal Europa en als een van de grootste schoenenfabrikanten in Europa. De activiteiten van CCC blijven allesbehalve beperkt tot Polen zelf. Nadat eerst ook handel werd gedreven in Oost Europa, is CCC nu ook actief in landen als Oman, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten.
Ook in Europa is het servicegebied steeds verder uitgebreid. Naast Oost Europa heeft CCC nu ook een stevige vinger in de pap in Midden Europa als et om schoenen gaat. De winkels van CCC vind je steevast terug in de grotere winkelcentra of aan de belangrijkste verkeersroutes.