Aandelen CD Projekt kopen

Wil je beleggen in CD Projekt aandelen? Op deze pagina kan je direct CD Projekt aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CD Projekt. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CD Projekt raadplegen. CD Projekt is een aandeel uit Polen. Het aandeel wordt verhandeld in Poolse Zloty aan de Warsaw Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CDR:WSE.

Waar kan je CD Projekt aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CD Projekt kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met 25 PLN minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel CD Projekt?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CD Projekt. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CD Projekt?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CD Projekt? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in CD Projekt is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in CD Projekt.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over CD Projekt

CD Projekt is een zeer bekende Poolse naamloze vennootschap met een uitstekende naam. Het houdt domicilie in Warschau. CD Projekt geldt als de moedermaatschappij van onder meer cdp.pl, voor CD Projekt Red en ook voor GOG.com. De aandelen van de onderneming worden op de Warschau Stock Exchange verhandeld onder de aanduiding CDR.
CD Projekt is met het hoofdkwartier gevestigd in Warschau, daar werd de onderneming in 1994 overigens ook opgericht. Oprichters van de succesvolle maatschappij waren overigens Marchin Iwinski en Michal Kicinski, duidelijk mensen met een vooruitziende blik.