Aandelen CD Projekt kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in CD Projekt aandelen? Op deze pagina kan je direct CD Projekt aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CD Projekt. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CD Projekt raadplegen. CD Projekt is een aandeel uit Polen. Het aandeel wordt verhandeld in Poolse Zloty aan de Warsaw Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CDR:WSE.

Waar kan je CD Projekt aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CD Projekt kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met 25 PLN minimum
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel CD Projekt?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CD Projekt. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CD Projekt?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CD Projekt? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in CD Projekt is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in CD Projekt.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse CD Projekt

Sterke punten CD Projekt

 • Succesvolle franchises: CD Projekt is bekend om zijn succesvolle gamefranchise, zoals The Witcher en Cyberpunk 2077, wat kan bijdragen aan de merkwaarde en de vraag naar hun producten.
 • Gepassioneerde fanbase: Het bedrijf heeft een loyale en gepassioneerde fanbase die hun games ondersteunt, wat kan bijdragen aan een stabiele vraag en inkomstenstroom.
 • Sterke focus op kwaliteit: CD Projekt staat bekend om zijn focus op kwaliteit en aandacht voor detail in hun games, wat kan resulteren in positieve recensies en mond-tot-mondreclame.
 • Digitale distributie en recurrente inkomsten: Het bedrijf heeft een sterke aanwezigheid in de digitale distributie van games, wat kan resulteren in recurrente inkomsten uit digitale aankopen en abonnementen.

Zwakke punten CD Projekt

 • Afhankelijkheid van enkele franchises: CD Projekt is sterk afhankelijk van enkele van zijn franchises, zoals The Witcher en Cyberpunk 2077, wat het bedrijf kwetsbaar kan maken voor de prestaties en receptie van deze games.
 • Risico’s van de game-industrie: De game-industrie is competitief en volatiel, met snelle technologische veranderingen en veranderende consumentenvoorkeuren, wat risico’s met zich meebrengt voor CD Projekt.
 • Reputatierisico’s: Na de lancering van Cyberpunk 2077 in 2020 kampte CD Projekt met kritiek en negatieve publiciteit vanwege technische problemen en teleurstellende prestaties van het spel, wat reputatierisico’s met zich meebrengt.
 • Regelgevingsrisico’s: CD Projekt opereert in een gereguleerde industrie met wet- en regelgeving op het gebied van auteursrechten, licenties, en consumentenbescherming, wat juridische risico’s met zich mee kan brengen.

Over CD Projekt

CD Projekt is een zeer bekende Poolse naamloze vennootschap met een uitstekende naam. Het houdt domicilie in Warschau. CD Projekt geldt als de moedermaatschappij van onder meer cdp.pl, voor CD Projekt Red en ook voor GOG.com. De aandelen van de onderneming worden op de Warschau Stock Exchange verhandeld onder de aanduiding CDR.

CD Projekt is met het hoofdkwartier gevestigd in Warschau, daar werd de onderneming in 1994 overigens ook opgericht. Oprichters van de succesvolle maatschappij waren overigens Marchin Iwinski en Michal Kicinski, duidelijk mensen met een vooruitziende blik.

aandeel cd projekt kopen

Wel of niet aandelen CD Projekt kopen?

Denk je eraan om aandelen van CD Projekt te kopen? Als fan van videogames zoals “The Witcher” en “Cyberpunk 2077” kan het aantrekkelijk lijken om te investeren in het bedrijf achter deze populaire games. Maar is het verstandig om aandelen van CD Projekt te kopen? Laten we eens kijken.

CD Projekt is een bekende ontwikkelaar van videogames en heeft een sterke aanhang onder gamers. Ze hebben ook aantrekkelijke groeiperspectieven, vooral met de verwachte lancering van nieuwe games in de toekomst. Aan de andere kant zijn er ook risico’s, zoals de volatiliteit van de game-industrie, concurrentie, en mogelijke uitdagingen met betrekking tot game-ontwikkeling en -lanceringen.

Het is belangrijk om grondig onderzoek te doen naar de financiële gezondheid van CD Projekt, hun bedrijfsstrategie, de prestaties van eerdere games en de marktomstandigheden voordat je besluit om aandelen te kopen. Het is ook essentieel om je eigen beleggingsdoelen, risicobereidheid en tijdshorizon in overweging te nemen. Het kan verstandig zijn om professioneel advies in te winnen en goed geïnformeerd te zijn voordat je beslissingen neemt over het kopen van aandelen van CD Projekt of enige andere belegging.