Aandelen CDK kopen

Wil je beleggen in CDK aandelen? Op deze pagina kan je direct CDK aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CDK. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CDK raadplegen. CDK is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CDK.

Waar kan je CDK aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CDK kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel CDK?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CDK. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CDK?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CDK? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over CDK

Het hoofdkwartier van CDK is terug te vinden in Hoffman Estates in Illinois. De onderneming werd opgericht in 2014 en heeft in ADP Lightspeed een bekende dochter. De aandelen staan als CDK genoteerd op de Nasdaq.
CDK helpt middels tools en technologieën bedrijven om een betere relatie met de klant op te bouwen. Het maakt verbindingen in met name de automotive retail industrie in de wetenschap dat detailhandel meer is dan alleen het verkopen van een product, in dit geval specifiek een auto. Dat is tegenwoordig ook nadrukkelijk relatie business geworden en CDK onderkent dat als geen ander.