Aandelen CDW kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in CDW aandelen? Op deze pagina kan je direct CDW aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CDW. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CDW raadplegen. CDW is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CDW.

Waar kan je CDW aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CDW kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel CDW?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CDW. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CDW?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CDW? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse CDW

Sterke punten CDW

 • Leider in technologische oplossingen: CDW is een toonaangevende leverancier van technologische oplossingen en diensten, waaronder hardware, software en IT-consulting.
 • Breed productaanbod: Het bedrijf biedt een breed scala aan technologieproducten en oplossingen van toonaangevende leveranciers, waardoor het klanten diverse keuzemogelijkheden biedt.
 • Sterke klantrelaties: CDW heeft langdurige en sterke relaties opgebouwd met een breed scala aan klanten, waaronder bedrijven, overheidsinstellingen en onderwijsinstellingen.
 • Focus op klantenservice: Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt ondersteuning en advies om aan de specifieke behoeften van klanten te voldoen.
 • Groeiende IT-markt: CDW profiteert van de groeiende vraag naar technologie en IT-oplossingen, aangezien bedrijven en organisaties steeds afhankelijker worden van technologie.

Zwakke punten CDW

 • Afhankelijkheid van externe leveranciers: CDW is afhankelijk van externe leveranciers voor de technologieproducten die het aanbiedt, waardoor het bedrijf blootgesteld kan worden aan leverings- en kwaliteitsrisico’s.
 • Concurrentiedruk: De markt voor technologische oplossingen is competitief, met andere grote spelers en opkomende bedrijven die vergelijkbare producten en diensten aanbieden, wat kan leiden tot prijsconcurrentie.
 • Gevoeligheid voor economische omstandigheden: CDW kan worden beïnvloed door veranderingen in de economische omstandigheden, aangezien bedrijven mogelijk hun IT-uitgaven verminderen tijdens periodes van economische neergang.
 • Technologische veranderingen: De technologische sector is onderhevig aan snelle veranderingen en innovaties. CDW moet zich aanpassen aan nieuwe technologieën en trends om competitief te blijven.
 • Afhankelijkheid van IT-infrastructuur: CDW is afhankelijk van een goed functionerende IT-infrastructuur om zijn bedrijfsactiviteiten uit te voeren. Uitval of storingen kunnen de dienstverlening beïnvloeden en kosten met zich meebrengen.

Over CDW

CDW is een bekende leverancier van technologieproducten en diensten die vooral toegepast worden in het bedrijfsleven, door de overheid en ook het onderwijs. Het hoofdkwartier vind je in de staat Illinois.

Oprichter van CDW is Michael Krasny en CDW Government is een bekende dochteronderneming van CDW. Dan is er in CDW-G nog een secundaire divisie. Deze divisie is speciaal bedoeld voor Amerikaanse overheidsinstanties als bijvoorbeeld Kiz scholen, universiteiten en non-profit organisaties. CDW staat aan de Nasdaq genoteerd als CDW en bovendien is het een Nasdaq 100 component en een S&P 500 component.

CDW

Wel of niet aandelen CDW kopen?

Als je hebt overwogen om aandelen te kopen, heb je misschien gehoord van CDW, een bedrijf dat technologische oplossingen biedt. Maar is het een slim idee om aandelen in CDW te kopen? Laten we dat eens bekijken!

Een goede reden om te overwegen aandelen in CDW te kopen is dat ze een echte baas zijn in de technologiewereld. Ze bieden allerlei technische snufjes en hebben een breed scala aan producten waaruit je kunt kiezen. Bovendien hebben ze sterke relaties met klanten en ze zorgen goed voor hun klanten.

Maar er zijn ook wat punten om op te letten. CDW is afhankelijk van externe leveranciers, wat enige risico’s met zich meebrengt. Er is ook behoorlijk wat concurrentie in de markt voor technologische oplossingen, dus ze moeten scherp blijven.

Of je nu wel of niet aandelen in CDW moet kopen, hangt af van jouw persoonlijke situatie. Het kan handig zijn om de markt en het bedrijf goed in de gaten te houden en te praten met een financieel adviseur voordat je een beslissing neemt.

Kortom, CDW kan een interessante investering zijn, maar zorg ervoor dat je goed onderzoek doet en de risico’s begrijpt voordat je aandelen koopt. Succes met je beslissing!