Aandelen CDW kopen

Wil je beleggen in CDW aandelen? Op deze pagina kan je direct CDW aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CDW. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CDW raadplegen. CDW is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CDW.

Waar kan je CDW aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CDW kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel CDW?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CDW. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CDW?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CDW? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over CDW

CDW is een bekende leverancier van technologieproducten en diensten die vooral toegepast worden in het bedrijfsleven, door de overheid en ook het onderwijs. Het hoofdkwartier vind je in de staat Illinois.
Oprichter van CDW is Michael Krasny en CDW Government is een bekende dochteronderneming van CDW. Dan is er in CDW-G nog een secundaire divisie. Deze divisie is speciaal bedoeld voor Amerikaanse overheidsinstanties als bijvoorbeeld Kiz scholen, universiteiten en non-profit organisaties. CDW staat aan de Nasdaq genoteerd als CDW en bovendien is het een Nasdaq 100 component en een S&P 500 component.